Bajramović uništio i Trabzonspor

Sjajan nastup bh. košarkaša

Bajramović uništio i Trabzonspor

M. Šljivak

Košarkaši Bešiktaša savladali su danas na gostovanju ekipu Trabzonspora 87:79, a dominirao je u ovom duelu Kenan Bajramović.

Bešiktaš je od prve minute pokazao da je došao po pobjedu. Prvu četvrtinu su dobili 23:13, a na poluvrijeme su otišli sa plus šest, 43:37.

Treću dionicu je ponovo bolje odigrao Bešiktaš. Ovaj dio igre su dobili 21:15, pa su u završnu četvrtinu ušli sa 12 poena prednosti, 64:58.

Iako je Trabzonspor u zadnjoj četvrtini zaprijetio u nekoliko navrata vodstvu gostiju, ali fantastični Kenan Bajramović nije dozvolio preokret, te je Bešiktaš stigao do pobjede. 

Bajramović je predvodio Bešiktaš s 26 poena i sedam skokova u ovom susretu, dok je Andrija Stipanović imao dva poena za Trabzonspor. Penney i Randle su ubacili po 14 poena u ovom susretu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.