Bandić: Više volim Cibonu nego Dinamo

Bandić: Više volim Cibonu nego Dinamo

Iako su ostavke u Ciboni podnijeli direktor Andro Knego i predsjednik Vlatko Previšić, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kaže da Grad neće pomoći klubu jer tamo još sjede razni hohštapleri.

"Cibona neće dobiti ni lipe sve dok uprava ne ode, ne samo Knego i Previšić već cijeli paket. Cibona je jedini klub koji ilegalno posjeduje prostorije.  Volim Cibonu više nego Dinamo i u deset smo godina više dali tom košarkaškom klubu nego Dinamu", kaže Milan Bandić o situaciji u Ciboni.

"Bili smo u Zagrebačkoj banci, razgovarali o preuzimanju duga od 20 milijuna kuna, predaji dvorane i poslovnih prostora te novim pravilima igre. Protupravno uknjiženi prostori moraju se vratiti Zagrebu, a klub trebaju preuzeti novi ljudi koji od Cibone ne žive, već za Cibonu",istakao je Bandić za hrvatske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.