Banovićanke s optimizmom dočekuju meč protiv prvakinja Bugarske

Šesto kolo WABA lige

Banovićanke s optimizmom dočekuju meč protiv prvakinja Bugarske

E. Čaušević

Na svom parketu, nakon pauze u WABA ligi, ŽKK RMU Banovići dočekuje prvaka Bugarske, BK Beroe. 

Utakmica 6. kola igra se večeras od 18 sati. Atmosfera u ekipi je pozitivna, a s obzirom na pojačanje u reketu, Banovićanke i njihov stručni štab su i veoma optimistični.

"Pred nama je još jedna zahtjevna utakmica u okviru WABA lige, jer u tom takmičenju prosto nema lakih utakmica. Kako imamo novu članicu tima, Eminu Demirović, koja će nadomjestiti nedostatke u reketu koje smo imali u prethodnim utakmicama, očekujem od svojih igračica igru na jednom višem nivou nego do sada, pa i da u Banovićima 'padnu' prvakinje Bugarske", rekao je trener Goran Jurčenko i pozvao publiku da dođe na utakmicu i bude šesti igrač banovićkog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi