Barać: Čeka nas težak susret ali spremni smo
Detalj sa prijateljskog susreta na košarkaškom turniru u Širokom Brijegu uoči ove sezone

Split gostuje na Pecari

Barać: Čeka nas težak susret ali spremni smo

Večeras će na Pecari u okviru 10.kola ABA lige snage odmjeriti Široki WWin i Split.

Širokobriježani su u posljednjem kolu poraženi od  Radničkog u gostima rezultatom 73:59 dok je s druge strane momčad Splita bila bolja od Cibone rezultatom 72:62

„Iako Split dolazi bez najboljeg igrača Mimice čeka nas težak posao. Najvažnije je da držimo koncentraciju svih 40. minuta i da nemamo „crnih rupa“ kao protiv Budućnosti ili Igokee i onda možemo do pobjede uz pomoć naših navijača.“, rekao je pomoćnik Ivana Velića, nekadašnji kapetan Širokog, Damir Vujanović.

„Sigurno da nas čeka težak susret ali spremni smo na to. Cilj nam je da se što prije maknemo iz donjeg dijela tablice. Čekaju nas još tri teške utakmice do kraja prvog dijela sezone i moramo ići od utakmice do utakmice te pokušati ostvariti što više pobjeda, a slavlje protiv Splita bi nam sigurno u tome pomoglo. Obje ekipe se dobro poznaju, pokušat ćemo iskoristiti njihove slabosti.“, rekao je mladi Boris Barać.

Susret između Širokog WWin i Splita je na rasporedu večeras u 21:00 sta u dvorani na Pecari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.