Barać: Igrači će dat maksimum
Boris Barać | Široki TT Kabeli - Zagreb

Olimpija gostuje na Pecari

Barać: Igrači će dat maksimum

Momčad Široki TT Kabela će nakon dva uzastopna gostovanja, u 20.kolu NLB lige ugostiti momčad Olimpije.

Širokobriježani su ušli u crnu seriju rezultata pa su zaredali 6 uzastopnih poraza što ih je dovelo u jednu situaciju da još nisu sigurni da će izbjeći zadnje mjesto lige, što je cijelu sezonu primarni cilj i što su više puta isticali, unatoč odličnom prvom dijelu lige.

Svakako da Olimpija nije momčad na kojoj se treba vaditi i sigurno je favorit u ovoj utakmici, međutim, na Pecari ističu da se neće predati.

„Olimpija je sigurno najbolja momčad što dolazi na Pecaru ove sezone i po kvaliteti i po rezultatima. Imaju širinu, pokriveni su na svim pozicijama, imaju odličnog trenera i po meni su najkompletnija  momčad u ligi.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić uoči ove utakmice.

Momčad Širokog je imala dosta problema sa ozljedama i bolestima igrača što im je stvaralo velike probleme uz ionako“kratku klupu“, pogotovo kada nedostaju oni iskusni igrači, ali izgleda da su ozljede za sada „zaobišle“ Velićeve izabranike pa bi trebali biti kompletni.

„Ovaj tjedan smo radili u kompletnom sastavu, nismo imali problema sa ozljedama, dobro smo radili i nemam zamjerki.  Nadam se da se do utakmice neće nitko ozlijediti. Atmosfera u ekipi je dobra, pripremamo se već 5 dana za ovu utakmicu, a da bi dobili ovakvog protivnika morate odigrati izvan svojih mogućnosti.“, rekao je Velić.

„Očekujem jako tešku utakmicu. Olimpija je sad izgubila s velikom razlikom od Maccabia i vjerojatno će se htjeti odužiti zbog tog poraza. Ja mogu reći da će svi igrači dati maksimum  i da se nećemo unaprijed predati.“, rekao je mladi Boris Barać.

Utakmica između Širokog i Olimpije igra se u nedjelju 6. veljače u dvorani na Pecari s početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.