Barać ipak ostaje u Tau Ceramici
Stanko Barać

Barać ipak ostaje u Tau Ceramici

Nekadašnji košarkaš aktuelnog prvaka BiH Širokog Brijega, Stanko Barać, neće naredne sezone ići na posudbu i ostaće u Tau Ceramici.Iako se očekivalo da će baskijski klub i ove sezone poslati Stanka Baraća na posudbu u neku drugu ekipu, do toga ipak neće doći, pa će ovaj centar hrvatske košarkaške reprezentacije narednu sezonu ostati u Vitoriji.

Tau Ceramica je, pomalo neočekivno, ovog prelaznog roka ostala bez nekoliko važnih igrača. Klub iz Vitorije su napustili Igor Rakočević, Pete Mickeal, Will McDonald, a očekuje se odlazak i Pabla Prigionija, pa su u upravi kluba, za koji nastupa i reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirza Teletović, odlučili da zadrže na okupu sve raspoložive košarkaše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.