Barca nadigrala Baskoniu, Penava bez minutaže
Ante Tomić nadvisio je Baskonijinog Poiriera.

Katalonci nastavljaju sa sjajnim predstavama

Barca nadigrala Baskoniu, Penava bez minutaže

Košarkaši Barcelona Lasse večeras su na svom parketu u Blaugrani bez većih problema nadigrali momčad Baskonie rezultatom 77:67.

Nakon osvajanja Kupa prije nekoliko dana u nevjerojatnoj utakmici protiv madridskog Reala košarkaši Barce nastavili su sa sjajnom formom. Već nakon prvog poluvremena domaći košarkaši riješili su pitanje pobjednika u ovom meču jer je prednost Katalonaca iznosila velikih 20 koševa viška.

U drugom dijelu igrači Svetislava Pešića malo su popustili gas pa je Baskonia za koju ni večeras nije nastupao Ajdin Penava uspjela malo ublažiti poraz koji je prijetio da bude katastrofalan za Baske. Seraphin i Ribas sa po 15 poena najbolji kod pobjednika dok je Shields sa 18 predvodio Baskoniu a Hilliard je dodao 12 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti