Barcelona domaćin završnice turnira najboljih 12 ekipa Španjolske?

Uz Barcelonu kandidature podnose Gran Canaria i Andorra

Barcelona domaćin završnice turnira najboljih 12 ekipa Španjolske?

Teme:

Košarkaški klub Barcelona postat će najvjerojatnije domaćinom turnira završnice španjolske Endesa Lige.

Kako je javio radio Catalunya kandidatura Barce je najozbiljnija u namjeri da se tamo organizira turnir najboljih 12 španjolskih timova koji će odlučiti o novom prvaku te zemlje.

Posljednjih dana kroz medije su se provlačile kanidature koje su istakli Gran Canaria i Andorra, no čini se da je Barcelona ponudila najbolje uvjete Endesi. ACB će najkasnije do 31. maja donijeti odluku gdje će se i po kojem obrascu susresti 12. prvoplasiranih timova tamošnje lige ( gledano po aktualnom poretku kakav je bio prije prekida natjecanja zbog pandemije koronavirusa).

Čelnici lige čini se, pričekat će odluku Eurolige najavljenu za 24. maj da bi se pokušala izbjeći eventualna podudaranja termina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi