Barcelona želi pojačati redove sa prvim igračem Eurolige

Katalonci žele pojačati svoje redove

Barcelona želi pojačati redove sa prvim igračem Eurolige

Katalonci nisu uspjeli doći do titule prvaka Evrope na finalnom turniru Eurolige u Londonu. 

red ekipom Xavija Pascuala sada su izazovi u domaćem prvenstvu, a košarkaši Barcelone se nadaju da će na kraju sezone odbraniti titulu prvaka Španije. 

Sa druge strane Olympiacos je uspio da uradi ono što niko nije očekivao na početku sezone. Crveni iz Pireja su uspjeli odbraniti titulu prvaka Evrope. Do tog uspjeha Olympiacos je vodio Vassilis Spanoulis, koji je na kraju proglašen i za najboljeg igrača. 

Upravo je Grk i najveća želja Xavija Pascuala za narednu sezonu, a Kataloncima će biti olakšan posao jer Spanoulisu ističe trogodišnji ugovor krajem mjeseca juna. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.