Bariša Krasić pojačava Cedevitu

Ponovo u Zagrebu

Bariša Krasić pojačava Cedevitu

A. Beganović

Čelni ljudi košarkaškog kluba Cedevita nakon što su dobili pozivnicu u Regionalnu ligu krenuli su u stvaranje respektabilne momčadi. Tako je ugovor s ovim klubom već potpisao Thomas Mobley, a očekuje se da tokom sedmice ugovor potpiše i nekadašnji reprezentativac naše države Bariša Krasić.

Krasić je u protekloj sezoni branio boje ciparskog Keravnosa, a u Cipar je nekadašnji reprezentativac naše države otišao kao kapiten zagrebačke Cibone.

Svoje zadovoljstvo potezima uprave nije krio ni šef struke kluba Slobodan Subotić koji je za zvaničnu internet stranicu Cedevite izjavio:

„Barišu Krasića izuzetno respektiram i vjerujem da bi nam svojim iskustvom mogao dosta pomoći u prvoj NLB sezoni. Također vjerujem da ćemo do kraja sedmice, uz Mobleya i Krasića, potpisati još dva ili tri igrača“.

Podsjetimo, Bariša Krasić je već nosio dres Cedevite i to u sezoni 2005/06, kada je bio jedan od najboljih košarkaša ovog kluba u hrvatskom prvenstvu i kupu.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije