Barkley: Harden, Durant i Irving? Samo jedan ne gleda na vlastitu statistiku
FOTO - EPA

Barkley: Harden, Durant i Irving? Samo jedan ne gleda na vlastitu statistiku

A. Beganović

Dolaskom Jamesa Hardena Brooklyn Netsi su postala ekipa sa tri velike NBA zvijezde, što može biti prednost, ali u isto vrijeme za Netse može biti i pogubno.

Kevinu Durantu i Kyrie Irvingu se nedavno u Netsima priključio Harden, a košarkaški stručnjaci u Sjedinjenim Američkim Državama u posljednjih par dana diskutuju o tome da li zapravo ove tri velike zvijezde mogu igrati u istoj ekipi.

Raspravi se priključio i legendarni Charles Barkley, koji smatra da je Durant jedini igrač od njih trojice koji je pokazao da nije sebičan.

"Durant je jedini u "trojci" Netsa koji je dokazao da nije sebičan, da ne misli samo na sebe. Nisam vidio Hardena i Irvinga da su to pokazali. Oni razmišljaju samo o svojoj statistici", rekao je Barkley, pa dodao:

"Mislim da se neće žrtvovati i da će se lako složiti s tim da imaju manji broj šuteva tokom utakmice".

Top Komentari

dinass
Ovo je greska,3 ega gadna a jedini je Durant timski igrac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi