Glumio je mangupa u duelu sa djevojčicom, a onda ga je stigla kazna koju će pamtiti dok je živ

Pamti pa vrati

Glumio je mangupa u duelu sa djevojčicom, a onda ga je stigla kazna koju će pamtiti dok je živ

Haris Zilić

Često vidimo ljude koji su željni dokazivanja i prikazivanja moći bez obzira ako sa druge strane nije ravnopravan protivnik.

Jedna takva situacija dolazi sa uličnog basketa u SAD-u.

Na snimci se vidi djevojčica koja je igrala protiv dosta visočijeg i snažnijeg muškarca koji je u prvoj akciji žestoko blokirao djevojčicu i pokazivao koliko je moćan.

Zapravo, pomenuto dokazivanje ga je koštalo velike bruke.

Pamti pa vrati tako bi rekli. Djevojčica je u narednom napadu driblingom "slomila" pomenutog momka koji je završio na terenu sa bolnom grimasom na licu jer je prilikom pada povrijedio zglob, a djevojčica je samo položila loptu u koš.

Prosipanje sile nad puno slabijim protivnikom se žestoko vratilo, a jednu igru i rekeraciju je želio da pretvori u takmičarsko dokazivanje, na kraju je doživio veliku sramotu koja će ga dugo pratiti.

Okupljeni prijatelji i gledatelji su ga još i dodatno ismijavali, a video je postao apsolutni hit na društvenim mrežama.

Top Komentari

user1646074464
Namješteno vidi se iz aviona
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi