Batiste ostaje u Fenerbahčeu do kraja sezone

Batiste ostaje u Fenerbahčeu do kraja sezone

Midhat Šljivak

Iako su turski mediji prenijeli informaciju kako će američki košarkaš Mike Batiste napustiti ekipu Fenerbahčea, to se ipak neće desiti.

Ostanak Batistea je potvrdio i menadžer Fenera Kemal Dinčer, koji je rekao da će Batiste ostati u klubu do kraja sezone.

"Batiste će ostati sa nama do kraja sezone. Vjerujemo u njega jer je odličan i iskusan igrač sa vrlo važnom ulogom u našem rosteru. Trener Piangiani ga želi u ekipi i njegovo iskustvo će nam biti potrebno u Top 16 fazi", rekao je Dinčer.

Priče o odlasku Batistea počele su dolaskom Sheldena Williamsa u ekipu Fenera, no Batiste će sa njim dijeliti minutažu na poziciji četvorke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.