Bavčić 10 + 8 u pobjedi KAODA

Druga partija za redom sa 10 i više poena

Bavčić 10 + 8 u pobjedi KAODA

KAOD je nakon velike borbe ostvario pobjedu nad Peristerijem (74:71) u 14. kolu HEBA lige. Nakon 15 poena Aegeanu naš reprezentativac Edin Bavčić je i u drugoj utakmici za redom ostvario dvocifreni broj poena.

Bavčić je za 28:47 minuta postigao 10 poena (šut za dva 5/8, za tri 0/1, slobodna 0/1), imao je i 8 skokova uz 2 asista.

Prvo poluvrijeme otišlo je na stranu Peristerija (40:41). Po dva poena razlike za domaćine u trećem i četvrtom periodu odlučilo je da Dramas za tri poena razlike bude bolji od gostiju.

U pobjedničkom timu najbolji je bio Chant sa 16 poena i Čeranić sa 15. Kod poraženih Giannapolulos 21 i Entouarnats 15 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.