Bavčić 7 poena u porazu tima iz Drame

Niz Kaoda od tri poraza

Bavčić 7 poena u porazu tima iz Drame

Poraz Kaoda u prošlom kolu kada su u neizvjesnoj završnici na svom terenu izgubili od Kolossosa (82:83) kao da je ostavio negativnog traga na tim u kojem nastupa bh-internacionalac Edin Bavčić.

Gostovanje kod Arisa u okviru 17. kola Heba lige i poraz (77:70) bio je treći u nizu za klub iz Drame.

Edin Bavčić je u Kaodu postigao 7 poena (za dva 3/4) za 17 minuta provedenih na parketu. Naš igrač je uspio ostvariti i 2 skoka. U poraženom timu najviše poena, 13 postigao je Athinaioy. U pobjedničkom timu Mafroeidis i Tapoutosu su postigli po 12 poena. 

Igrači Kaoda su odlično započeli utakmicu protiv Arisa i prvi period završili sa 7 poena prednosti (12:19). Košarkaši Arisa su napravili veliki preokret u drugom periodu kada su izjednačili i poveli (25:11). Prednost od 7 poena razlike za domaći tim Kaod je anulirao u trećem periodu (17:24).

U zadnjih deset minuta ulazi se sa nerješenim rezultatom (54:54). Taj period igrači Arisa igraju mnogo bolje (23:16), te tako Kaodu nanose i treći poraz u nizu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.