Bešiktašu zanimljiv Ismet Sejfić

Bešiktašu zanimljiv Ismet Sejfić

O. Lekić

Mladi bosanskohercegovački košarkaš Ismet Sejfić ponovo je izazvao veliko interesovanje u Turskoj. Naime, za talentovanaog košrkaša iz naše zemlje interes je pokazao veliki Bešiktaš.

U turskom prvaku oduševljeni su Ismetovim fizičkim predispozicijama i žele ga dovesti u svoje redove.

"Ponosan sam zbog interesovanja jednog od najboljih turskih klubova. Imam i dvije konkretne ponude turskih drugoligaša. Angažman u turske prvoligaše bio bi mnogo izvjesniji ukoliko dobijem tursko državljanstvo,a imam informacije da je papirologija u završnoj fazi", govori Ismet Sejfić.

Sejfić ima svega 19 godina, a a posljednje dvije godine nosio je dres Bornove Beledye. U Tursku je otišao 2007. godine. Gorostas porijeklom iz Prozora trenutno je visok 214 centimetara i pred njim je sasvim sigurno uspješna karijera.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.