Bez Grgata u Češkoj

Široki gost Nymburku

Bez Grgata u Češkoj

Momčad Široki TT Kabela je jučer rano ujutro krenula put Češke gdje ih čeka susret 22.kola NLB lige protiv domaćina CEZ Nymburka.

Momčad Ivana Velića je u prošlom kolu poražena od  Zagreba u gostima rezultatom 86:80, a Širokobriježani su u toj utakmici odigrali jako dobro i držali domaćina u neizvjesnosti, što je cilj i u utakmici protiv Čeha.

U Zagrebu nije nastupio kapetan momčadi s Pecare, Šime Špralja, koji  ima problema sa ozljedom leđa. Iako su se u Širokom pribojavali ove ozljede i očekivali da Špralja izostane duže s terena, izgleda da oporavak ide bolje nego je planirano pa će kapetan biti s momčadi u Češkoj, ali nastup mu je upitan.

Ivan Grgat nije otputovao u Češku zbog viroze, pa ga je trener Velić odlučio odmoriti.

„Česi su promijenili sistem igre i sad igraju dosta drugačije nego u onoj prvoj našoj utakmici. Sada igraju većinom sa niskim igračima i brži su, a centre praktično i ne koriste. Želja je da odigramo kao u Zagrebu i držimo neizvjesnost utakmice, a onda se otvara i prilika za iznenađenje. Međutim, moramo paziti da ne upadnemo u njihov „stroj“, a onda razvaljuju, moramo ih zaustaviti u tome i onda možemo i slaviti.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

Utakmica između Nymburka i Širokog igra se danas (subota 26.veljače) u 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.