Bez Naletilića, vraća se Vladović
Zbog ozljede oka Naletilić neće konkurirati za susret s Cibonom

Široki gostuje u Zagrebu kod Cibone

Bez Naletilića, vraća se Vladović

Naš predstavnik u ABA ligi, aktualni prvaci BiH ekipa Široki WWin, sutra će u okviru 5.kola ABA lige gostovati u Draženovu domu, gdje će ih ugostiti Cibona.

Širokobriježani su do sada ostvarili po dvije pobjede i dva poraza. Slavili su na gostovanjima kod Heliosa i Krke, a poraženi su minimalno i nesretno protiv Radničkog i uvjerljivo protiv Maccabia na Pecari.

„Cibona je svakako favorit u ovom susretu. Pokušat ćemo zadržati razinu igre kao i u posljednja četiri susreta, a hoće li to biti dovoljno protiv Cibone ostaje nam vidjeti. Naša želja je da nastavimo kontinuitet dobrih igara.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

Trener Širokog u ovoj utakmici će moći računati na prvog razigravača, Jakova Vladovića, koji se ozlijedio netom prije starta lige, međutim, zbog ozljede oka, Velić neće moći računati na Josipa Naletilića.

„Vladović će dobiti veću minutažu zbog ozljede Naletilića. Njemu će ova utakmica dobro doći da se vrati u ritam igranja jer dugo nije igrao, a nije ni u punom trenažnom procesu, no, drugog izbora nemamo.“, rekao je Velić.

Utakmica između Cibone i Širokog igra se u Draženovom domu u Zagrebu danas (nedjelja, 30. listopada 2011.) sa početkom u 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije