Bh. juniori nastavili pripreme u Mostaru

Danas i sutra kontrolne utakmice s Crnom Gorom

Bh. juniori nastavili pripreme u Mostaru

Košarkaška U-18 selekcija Bosne i Hercegovine nastavila je svoje pripreme za EP koje se krajem ovog mjeseca igra u Latviji. 

Izbornik Boris Džidić i njegovi puleni treniraju u dvorani KSC Mithad Hujdur Hujka u Sjevernom logoru, dok će danas u 20h i sutra u 14h odigrati dvije kontrolne utakmice sa reprezentacijom Crne Gore u dvorani na Bijelom Brijegu.

U našoj selekciji vlada sjajna atmosfera kojom je jutrošnji šuterski odisao i dojma smo da momci jedva čekaju početak EP da pokažu sve ono za što su radili tijekom nimalo lakih priprema za Europsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi