Bh. juniori ubjedljivi protiv Slovenije

Prijateljski meč u Donjem Vakufu

Bh. juniori ubjedljivi protiv Slovenije

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja se priprema za EP koje će se krajem ovog mjeseca održati u latvijskom gradu Liepaji, sinoć je u Donjem Vakufu savladala reprezentaciju Slovenije rezultatom 80-54.

  1. Naši košarkaši su tijekom cijelog susreta diktirali tempo i na kraju uvjerljivo slavili protiv vršnjaka iz Slovenije.

Izbornik Džidić dao je šansu svim igračima i valja spomenuti da su se svi igrači u rosteru upisali u strijelce, a prednjačio je Ilić sa 13, dok su Matković i Kamenjaš zabili po 11 poena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi