Bibby ostaje u Hawksima

Bibby ostaje u Hawksima

Adnan Beganović

Prema pisanju američkih medija Mike Bibby je kao free agent pristao na potpisivanje trogodišnjeg ugovora vrijednog 18 miliona eura sa svojom dosadašnjom močadi, Atlanta Hawksima.

Bibby je u Hawkse stigao u februaru 2008. godine i od tada je svoju momčad dva puta odveo do Play- offa. Već 11 godina je u NBA ligi, a u prošloj sezoni bio je na prosjeku od 14,9 poena, 5 asistencija i 3,5 skokova.

Generalni menadžer Hawksa Rick Sund nakon dogovora s Bibbyjem planira se uputiti u Washington kako bi pregovarao sa predstavnicima ostalih Atlantinih free agenata, Marwina Williamsa i Zaze Pachulie.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti