Damir Mulaomerović, trener OKK Sloboda

„Bili smo pametniji i prisebniji u završnici“

U dramatičnom finišu košarkaši tuzlanske OKK Slobode pobjedili su HKK Široki sa 87:80.

 Gosti su imali većim dijelom utakmice prednost, ali su crveno-crni uspjeli da uz pomoć publike dođu do značajne pobjede. 

„Bilo je dosta teško. U prvom poluvremenu naša igra je bila nervozna, ne znam jesmo li bili impresionirani Širokim. Oni su nas kaznili, ali smo mi u drugom dijelu pronašli petorku koja je izgarala, bacala se po terenu i na kraju bila pametnija i prisebnija u završnici. Naša je pobjeda zaslužena i ovom prilikom čestitam svojim igračima“, kaže Damir Mulaomerović, trener OKK Slobode.

Mulaomerović nije želio komentarisati suđenje iako je u ovoj utakmici dobio tehničku grešku.

„Neću komentarisati suđenje. A i kolega Ivan Velić ako pogleda snimak utakmice vjerovatno neće biti takvog mišljenja. Ja bih rekao kako nisam imao priliku skautirati protivnika, jer samo utakmica Široki – Spars nije bila na YouTubeu KS BiH. Postavili su je pet sati prije utakmice. Ne znam do koga je. To svakako nije fer, a po meni je malo i bezobrazno“, kaže Mulaomerović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.