Billups se ne planira povući na kraju sezone

Košarkaš Clippersa želi i dalje igrati

Billups se ne planira povući na kraju sezone

Košarkaš Los Angeles Clippersa Chauncey Billups koji i ove sezone ima problema sa povredama ne razmišlja o povlačenju. 

Billups je ove sezone odigrao svega 20 utakmica zbog povrede, ali i pored toga Billups ne planira povlačenje. Billups je nakon nove povrede propustio osam utakmica Clippersa i ne zna se kada bi se mogao vratiti na parket. 

 

Billups je prvo propustio 14 utakmica početkom sezone zbog povrede ahilove tetive, a potom je nakon povratka morao propustiti još 34 zbog povrede lijevog stopala. 

 

"Mislim da ću slijedeće sezone moći dati 100 posto od sebe. Spreman sam da se borim. Ako naredne sezone budem imao problema kao ove onda ću razmišljati o povlačenju," riječi su Billupsa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti