Bivšem NBA košarkašu Sebastian Telfairu od koronavirusa preminuli majka i brat

Obiteljska tragedija bivšeg NBA igrača

Bivšem NBA košarkašu Sebastian Telfairu od koronavirusa preminuli majka i brat

Koronavirus u Sjedinjenim Američkim Državama ne posustaje, a iz svijeta košarke stiže još loših vijesti. 

Desetci igrača u NBA ligi je bilo zaraženo koronavirusom, uključujući i Kevina Duranta, Rudy Goberta, te vlasnika New York Knicksa Jamesa Dolana.

Mnogi igrači su ostali bez nekog svog zbog Covid-19 virusa. Majka Carl Anthony Townsa preminula je nakon velike borbe i hospilatilizacije, a nažalost još gore je prošao bivši NBA košarkaš Sebastian Telfair.

On je ostao bez majke i brata Dana Turnera nakon što je 28. marta bio zaražen koronavirusom. New York Post je u utorak ujutru objavio da je i Sebastianova majka Erika izgubila borbu sa koronavirusom.

Ovaj igrač je 2004. godine izabran na NBA draftu kao 13. pick, a bio je jedna od posljednjih velikih nada newyorških Knicksa.  "Through the fire" je dokumentarac koji je pratio njegov razvoj od srednje škole do NBA lige, a odigrao je 10 sezona u osam različitih NBA klubova.

"Velika jabuka" grad je najteže pogođen koronom, pa u ovom momentu ima više od 160.000 potvrđenih slučajeva i čak 12.000 mrtvih. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi