Bivši selektor BiH demantovao kontakte sa Zvezdom

Ivanović nije pregovarao sa Beograđanima

Bivši selektor BiH demantovao kontakte sa Zvezdom

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Ivanović navodno je bio jedan od kandidata za trenera Crvene zvezde.

Beogradski klub je nedavno napustio dugogodišnji trener Dejan Radonjić i tragao je za njegovim nasljednikom, a mediji su pisali da bi to mogao biti iskusni Duško Ivanović.

Ipak, bivši bh. selektor je u izjavi za crnogorske medije istakao da zapravo nikada nije razgovarao sa čelnicima Zvezde.

"Nismo imali nikakve kontakte, ni ja ni moj menadžer. Pohvalio bih kolegu Radonjića koji je od Crvene zvezde napravio klub koji ima ime, ne samo u ABA ligi, već i u Euroligi. Imali su odličnu sezonu", rekao je Ivanović.

Crvena zvezda je nedavno predstavila novog trenera Dušana Alimpijevića, koji je do sada vodio FMP.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi