Bivši trener Igokee pronašao novi angažman

Preuzeo filijalu Budućnosti

Bivši trener Igokee pronašao novi angažman

Nekadašnji trener Igokee Nenad Trajković novi posao pronašao je u Crnoj Gori.

 Iskusni srbijanski strateg bez angažmana je bio od prošle godine kada se razišao sa Igokeom, a pauzu je odlučio prekinuti i preuzeti Studentski centar koji je zapravo filijala Budućnosti.

Trajković je poznat po radu s mladim košarkašima, svoje znanje je prenosio na brojna imena poput Nikole Vučevića, Saše Danilovića..., pa stoga i ne čudi što će baš on biti zadužen za 'proizvodnju' košarkaša za seniorski tim šampiona Crne Gore.

“Želim da zahvalim Draganu Bokanu, nadam se da ću svojim iskustvom, znanjem i radom uspjeti da odgovorim na sve ideje i zahtjeve”, rekao je Trajković.

Prije nego što je došao u Podgoricu, Trajković je pored Igokee imao priliku da vodi Banjalučku pivaru, Partizan, Krku, Partizan, Borac, reprezentacije Irana i Letonije, a okušao se i kao pomoćnik u Pheonix Sunsu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi