Bobby Brown pojačao Mornar
Košarkaši Mornara iz Bara dobili su veliko pojačanje. Bobby Brown sjajan je strijelac s velikim NBA i euroligaškim iskustvom iza sebe.

Sjajni strijelac u redovima ABA ligaša iz Bara

Bobby Brown pojačao Mornar

Košarkaški klub Mornar iz Bara danas je potvrdio dolazak Bobbyja Browna u svoje redove. Veliko pojačanje za crnogorskog prvaka dolazi usljed malo lošijeg starta sezone, a još nije poznato hoće li biti otkaza u momčadi.

Bobby Brown veliko je ime u europskoj košarci. Na Starom kontinentu nastupao je za Albu, Oldenburg, Montepaschi iz Siene, Besiktas i Olympiacos. Najviše se pamte njegove fantastične partije u zelenom dresu talijanskog Montepaschija kada je bio među vodećim scorerima Eurolige.

Brown je u NBA ligi igrao za Houston Rocketse, Minnesotta Timberwolvese, Sacramento Kingse, New Orleans Hornetse i Los Angeles Clipperse a najbolja sezona u najjačoj ligi svijeta mu je ona iz 2009/10 kada je za New Orleans zabijao 6.7 poena po susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi