Bogdan Bogdanović u Milwaukee Bucksima?

Bucksi traže nove opcije na vanjskim pozicijama

Bogdan Bogdanović u Milwaukee Bucksima?

Bogdan Bogdanović karijeru bi u dogledno vrijeme mogao nastaviti u Milwaukee Bucksima. 

Tako barem piše sjajno informirani novinar Shams Charania koji itekako dobro poznaje prilike u NBA ligi. 

U ovoj sezoni Bogdan Bogdanović bit će 'ograničeni free agent' što znači da će moći primati ponude drugih klubova, ali ukoliko je njegovi Sacramento Kingsi izjednače, morat će ostati u njihovim redovima. Bucksi će ciljati Bogdanovića krajem slijedeće sezone kada će srpskom košarkašu isteći ugovor s Kingsima te će tada postati slobodan košarkaš.

U Milwaukeeju navodno ne bi imali ništa protiv da angažiraju Bogdanovića jer smatraju da Donte DiVicenzo nije kalibar koji će previše pomoći Antetokounmpu i Middletonu, no sve ovo moglo bi pasti u vodu ako 'Greek freak' odluči napustiti Buckse jer je već nekoliko timova najavilo da će poslati Bucksima sjajne ponude za trade, a navodno ni Grk, razočaran ishodom ove sezone, nije previše zagrijan za ostanak u Milwaukeeju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije