Bogdanović: Izgubili smo nesretno

Cibona doživjela drugi poraz

Bogdanović: Izgubili smo nesretno

Cibona je u drugom kolu Eurolige poražena u Draženovom domu od Fenerbahčea. Hrvatski prvak je bio jako blizu pobjede, ali je iskustvo turskog prevaga bilo nepremostiva prepreka za mlade cibose.

"Žao mi je što smo izgubili radi publike koja je došla, stvarno je bilo lijepo vidjeti punu dvoranu. Već drugu utakmicu zaredom igramo dobro, nemamo oscilacija u igri kod kojih bi nam protivničke ekipe napravile veliku seriju. Nesretno smo izgubili, odlučilo je nekoliko lopti", rekao je Bojan Bogdanović, kapiten Cibone.

Tomislav Zubčić je odigrao dosta dobro, a navijači cibosa mogu biti zadovoljni jer su konačno dočekali velike partije od jednog od najvećih talenata hrvatske košarke. Odličan je bio i play Rok Stipčević koji je u zadnjim minutama meča bio najagilniji u redovima Cibone.

"Sami smo krivi u ovoj utakmici, izgubili smo na neke naše dječje gluposti. No, pokazali smo da možemo igrati s velikim ekipama. Ovo je druga utakmica u kojoj sam pokazao da se mogu boriti, tako ću i nastaviti, to je moj put da napredujem i igram što više", kaže Zubčić, a Stipčević dodaje.

"Ušli smo u završnicu u egalu, jedna lopta napravila je razliku, utjecala je na igru. Mislim da je ono Leonovo zakucavanje koje nisu priznali bilo čisto, da nije bilo potezanja obruča, ali to je sport  jedna lopta odlučuje puno", rekao je Stipčević za hrvatske medije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.