Bogdanović je imao šta da kaže Musi nakon kraja utakmice

Bh. košarkaš debitovao u NBA ligi

Bogdanović je imao šta da kaže Musi nakon kraja utakmice

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa upisao je debi u NBA ligi u porazu Brooklyn Netsa na gostovanju kod Indiane Pacersa.

Indiana je bez mnogo muke stigla do pobjede protiv Netsa rezultatom 132:112, ali svejedno će sigurno ovaj meč ostati u lijepom pamćenju za Musu koji je debitovao u NBA ligi. Bh. košarkaš je dio šansu u finišu utakmice i uspio je upisati dva poena, dva skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

S druge strane hrvatski košakaš Bojan Bogdanović je u dresu Pacersa upisao 15 poena, ali nije bilo potrebe da se troši u ovom meču jer su domaći u jednom trenutku vodili i sa 29 razlike. Ipak, kamere su na kraju meča uspjele snimiti sjajan trenutak.

Bogdanović je prišao Musi kako bi mu čestitao na debiju u najjačoj svjetskoj ligi, te mu je dao nekoliko savjeta što će našem mladom košarkašu sigurno dobro doći.

Promo

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Pa kaže, sreli se Mostarac i Bišćanin na NBA parketu...
35 2
ELmo Nihad Okanovic
Dobar je Bogdanovic . Sa Nurkicem se cesto vidja i posle tekme ako presijedaju oba tima tj 2 dana pauze druze se loma.
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi