Bogdanović na probi u Olimpiji

Bogdanović na probi u Olimpiji

Nakon što je u slovenskom Superkupu protiv Krke vidio da Amerikanac Trevon Hughes nije igrač za Olimpiju, Jure Zdovc se okrenuo drugim riješenjima i u klub doveo povremenog reprezentativca Srbije Luku Bogdanovića.

25-godišnji Bogdanović će s Olimpijom provesti nekoliko dana na pripremama, odigrat će turnir u Italiji, a nakon toga će Zdovc odlučiti jeli on igrač za Olimpiju.

Luka Bogdanović je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Partizan, Le Mans, a zadnje dvije sezone je proveo u Joventutu. Do prije dvije godine je bio standardan član reprezentacije, ali se dolaskom Dušana Ivkovića prosto izgubio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.