Bojan Kusmuk: Velika pobjeda pred jako težak raspored koji nam slijedi
Gradina je nakon poraza u kupu protiv ekipe Slobode odreagovala jako dobro te je danas savladala ekipu Bosna Royal sa 78:65.

Gradina ostvarila pobjedu protiv Bosne Royal

Bojan Kusmuk: Velika pobjeda pred jako težak raspored koji nam slijedi

E. Oštraković

Ekipa Gradine večeras je ostvarila pobjedu protiv KK Bosna Royal rezultatom 78:65. 


Trener domaćih imao je razloga da bude zadovoljan nakon utakmice.

"Ogromne čestitke mojim momcima i cijelom kolektivu Gradine. Ova pobjeda nam je bila potrebna i mnogo nam znači u ovom jako teškom rasporedu koji je pred nama. Na početku je bilo teško, najviše zato što imamo samo par treninga zajedno. Međutim vidi se razlika u pristupu i igri. Spustili smo Bosnu na samo 65 poena i zadovoljan sam odigranom odbranom. Smatram da će biti jođ bolje, treba nam vremena kojeg nažalost nemamo, ali truditi ćemo se da to bude još bolje", rekao je trener Gradine, Bojan Kusmuk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi