Booker propušta početak sezone

Sjajni bek Sunsa podvrgnut će se operaciji ruke

Booker propušta početak sezone

Sjajni bek Phoenix Sunsa Devin Booker propustit će start nove NBA sezone u kojoj ovaj tim ima velika očekivanja. Nakon draftiranja De Andrea Aytona, te dovođenja Trevora Arize i Ryana Andersona iz Houstona, apetiti momčadi iz Arizone naglo su porasli.

Ipak, Igor Kokoškov neće na startu sezone moći računati na ovog sjajnog i eksplozivnog beka koji će po preporuci liječničke službe Sunsa otići na operaciju ozlijeđenog ligamenta u ruci koji ga je mučio i dobar dio prošle sezone.

Booker će se operaciji podvrgnuti u Los Angeleseu a Sunsi će tek poslije operacije znati koliko će možda i najvažniji košarkaš u koncepciji Igora Kokoškova izbivati s treninga i utakmica na početku NBA sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi