Borac "pregazio" Podgoricu
FOTO: ABA 2 liga

ABA 2 liga

Borac "pregazio" Podgoricu

H. Zilić

Košarkaši banjalučkog Borca odlično su otvorili novu sezonu u ABA 2 ligi.

Banjalučani su u prvom kolu pregazili ekipu Podgorice rezultatom 55:70 u utakmici gdje je Borac bio mnogo bolji rival, a imali su i prednost od 20 poena razlike.

Borac je do trijumfa predvodio Kenić sa 13 poena i sedam skokova, Bladwon ga je pratio sa 12 poena, četiri skoka i pet asistencija, Šešlija je također imao dobru rolu sa 12 poena i pet skokova.

U redovima Podgorice, Janković je meć završio sa double-double učinkom od 12 poena i 14 skokova, dok je bh. reprezentativac Ismet Sejfić ubacio deset poena i pomenuta dva košarkaša bila su jedina dvocifrena u redovima Podgorice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije