Borac slavio nad Čapljinom

Liga 6, 3. kolo

Borac slavio nad Čapljinom

Iz utakmice u utakmicu košarkaška Liga 6 pokazuje da će biti zaista mnogo neizvjesnih rezultata do samog kraja takmičenja. Tako je bilo i u zadnjem meču 3. kola u kojoj je Borac pobijedio Čapljinu 90:85.

Bila je ovo druga pobjeda igrača Drage Karalića u drugom dijelu prvenstva, a prva u svojoj dvorani. Nakon dva gostovanja i jednom domaćom utakmicom Banjalučani su na vrlo dobrom učinku nakon trećeg kola (2-1).

Čapljina za sada ima najgori skor u Ligi 6 (0:3), ali u ovom trenutku i najteži raspored. U zadnjem kolu gost je kod Bosne i da bi ostali u igri za polufinale igračima Hrvoja Vlašića igra samo pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti