"Borićemo se kao ludi u Litvaniji"
Zanimljiva izjava košarkaša Fenerbahčea

Nikola Kalinić pred utakmicu sa Žalgirisem

"Borićemo se kao ludi u Litvaniji"

E. Dindić

Nakon dvije napete utakmice u Istanbulu, košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić kaže da ništa nije gotovo te da u Litvaniji tek ih najbolji posao očekuje. 

"Iznenadio nas je Žalgiris u drugom meču četvrtfinala. Dobro smo igrali tokom cijele sezone i sve do sada nismo uspjeli da izgubimo ni jednu utakmicu u svojoj dvorani. Ono su dobro igrali i iznenadili nas. Uspjeli su da realizuju sve što su željeli a mi nismo dobro reagovali", istakao je Kalinić te dodao:

"Svaki tim u play-offu Eurolige je tu sa razlogom. To je najbolje moglo da se vidi prošlog četvrtka kada su sedmi i osmi na tabeli pobijedili dva tima sa vrha. To je pokazalo da su sjajni timovi, da se bore i da imaju mnogo talenta. Ako se malo opustite, iskoristiće to. To je naša lekcija iz druge utakmice. Nadam se da ćemo uspjeti da preokrenemo u Kaunasu. Borićemo se kao ludi u Litvaniji i nadam se da ćemo pokazati da smo bolji", zaključio je Kalinić

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi