Boris Bakić napustio HKK Zrinjski
Boris Bakić za HKK Zrinjski je igrao samo utakmice ABA 2 lige

Crnogorac se nije dogovorio s upravom Plemića o daljnjoj suradnji

Boris Bakić napustio HKK Zrinjski

Crnogorski playmaker i negdašnja velika nada tamošnje košarke Boris Bakić više nije član HKK Zrinjski. 31-godišnjem organizatoru igre istekao je dvomjesečni ugovor s klubom a Crnogorac se s upravom nije uspio dogovoriti o nastavku suradnje.

Boris Bakić je u Mostar došao prije nešto više od dva mjeseca i bio je registriran samo za utakmice ABA 2 lige. Bakić je odigrao neke dobre partije za mostarski klub no na kraju je dobio odriješene ruke da potraži novu sredinu.

U svojoj karijeri Bakić je nastupao za regionalne klubove poput matične Budućnosti, Crvene Zvezde, Partizana, MZT-a, Igokee, kragujevačkog Radničkog, Metalca i barskog Mornara. U dresu Partizana okitio se naslovom pobjednika Goodyear lige kako se tada zvala ABA liga a sa Mornarom je prošle sezone kreirao senzaciju kada je klub iz Bara srušio Budućnost u finalu tamošnjeg doigravanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi