Boris Barać out do kraja sezone
Magnetna rezonanca potvrdila je puknuće križnih ligamenata

Problemi za Široki Primorka

Boris Barać out do kraja sezone

Iako su se svi nadali da bi moglo biti ono najbolje što se tiče ozljede Borisa Baraća, dogodilo se suprotno. Magnetna rezonanca potvrdila je puknuće križnih ligamenata i Barać neće nastupati do kraja sezone.

U već ionako teškoj situaciji u kojoj se našao klub s Pecare  povreda najboljeg igrača Širokobriježana samo je dodatno pogoršala situaciju. Barać je nakon samo nekoliko minuta protiv Krke zadobio ozljedu i momčad je u vrlo važnom susretu ostala bez najboljeg i najkorisnijeg igrača.

Još od predstavljanja Jakše Vulića, prvi čovjek Širokog, Ante Suton, najavio je moguće promjene u igračkom kadru pa nam ostaje vidjeti što spremaju na Pecari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.