Boris Džidić: Pokušat ćemo ispraviti greške iz prve utakmice

Važna utakmica za Čapljince

Boris Džidić: Pokušat ćemo ispraviti greške iz prve utakmice

Košarkaši HKK Čapljina danas će u 18h u dvorani na Grbavici u izuzetno bitnoj utakmici 17. kola gostovati sarajevskom OKK Spars Realway.

Za Čapljince je svaka utakmica kvalifikacijska jer se momčad iz doline Neretve  grčevito bori za ostanak u društvu najboljih. 

"Idemo kod ekipe koja igra odlično u zadnje vrijeme u ABA 2 ligi i hoćemo da se predstavimo u što boljem svjetlu sarajevskoj publici" - rekao je trener Čapljine Boris Džidić u najavi ovog susreta.
Imamo odličnu atmosferu u timu nakon što smo pobjedili četiri od zadnjih pet utakmica i to želimo prenijeti na parket. Pokušat ćemo ispraviti greške iz prve utakmice, koju smo igrali vrlo korektno, bez nekih bitnih igrača a koje sad imamo na raspolaganju" - kazao je Džidić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti