Boshov rafal trica za pobjedu Miamija

Dalekometni šutevi centra Heata

Boshov rafal trica za pobjedu Miamija

Ekipa Charlottea bila je blizu velike pobjede na Floridi na gostovanju kod Miamija, ali su u protivničkom timu da Wade i LeBron nisu jedini koji znaju pogađati kada je gusto.

Od Chrisa Bosha tek bi rijetki očekivali da dalekometnim šutevima preokrene utakmice u riješi pitanje pobjednika, ali upravo centar Heata je to uradio. 

Naime u trenucima kada se činilo da će gosti prekinuti seriju aktuelnog šampiona, nekadašnji košarkaš Toronto Raptorsa pogodio je tri trice u nizu i tako riješio pitanje pobjednika na ovome susretu, a za sve to mu je trebalo 79 sekundi.

Pogledajte ovaj “rafal” centra Miamija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije