Bosna ASA BHT bolja od Leotara

Prvenstvo BiH za muškarce

Bosna ASA BHT bolja od Leotara

Košarkaši sarajevske Bosna ASA BHT došli su do nove pobjede u okviru Prvenstva BiH za košarkaše nad Leotarom rezultatom 89:80.

Košarkaši sarajevske Bosna ASA BH Telecom došli su do zaslužene pobjede nad gostima iz Trebinja, ekipom Leotara rezultatom 89:80.

Sarajevski Studenti vodili su gotovo cijelim tokom susreta, a ta je prednost prelazila i 15 poena. Međutim, izgleda da je u završnici koncentracija izabranicima trenera Dejana Parežanin pala, pa su tako dopustili gostima da im se približe, ali nije ni bilo govora o nekom preokretu.

Bosna je tako došla do svoje sedme ovosezonske pobjede, s kojom su se vratili na čelo tabele, dok je Leotar pretrpio i peti poraz u sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.