Bosna ASA BHT kažnjena sa 1100 eura

NLB liga izrekla kazne

Bosna ASA BHT kažnjena sa 1100 eura

Sarajevska Bosna ASA BH Telecom kažnjena je sa 1100 eura od strane uprave regionalne košarkaške NLB lige, zbog dobivenih tehničkih grešaka.

Uprava NLB lige izrekla je kazne za period od 15. do 19. kola i prema tome kaznila aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine sa ukupno 1100 eura zbog tehničkih i isključujućih grešaka na susretu sa Zagrebom, kao i za tehničku grešku u duelu sa Budućnosti.

Najviše je kažnjen Zadar, kojem je rukovodstvo regionalnog takmičenja izreklo kaznu od ukupno 2100 eura  uglavnom zbog bacanja tvrdih predmeta na klupu Partizana tokom utakmice ove dvije ekipe u Zadru.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.