Bosna ASA BHT u Spaladium Areni?

Bosna ASA BHT u Spaladium Areni?

Ekipa sarajevske Bosna ASA BH Telecom mogla bi u okviru 23. kola regionalne košarkaške NLB lige (28. februar), kada „studenti“ gostuju kod Splita, odigrati premijerni susret u novoj Spaladium areni.

- Sigurno da bi bilo lijepo igrati u novoj dvorani, ali prije toga treba ispuniti neke logističke, financijske, organizacijske i marketinške uvjete da bi se do toga došlo. Gospodin Flynn spomenuo je taj susret zakazan za 27. februar jer bi do tada bilo moguće sve pripremiti. Hoće li tako i biti vidjet ćemo. Sve je još uvijek otvoreno. Uopće nije sporno da i Split i Global Spectrum imaju zajedničku želju, no preostaje nam pronaći zajednički ekonomski interes, rekao je direktor Splita CO Petar Škovrlj, za košarku.hr.

Bosna ASA BHT bi tako mogla svečano otvoriti prelijepu Spaladium Arenu, a KK Split bi, ukoliko bude postignut dogovor, mogao preseliti u novo zdanje i napustiti legendarne Gripe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije