Bosna bolja od ukrajinske Politehnice

Rogaška Slatina

Bosna bolja od ukrajinske Politehnice

Košarkaši sarajevske Bosne nastavili su sa pobjedama u pripremnim utakmicama u Sloveniji. Nakon što je u susretu neravnopravnih protivnika prije dva dana nastradala ekipa Rogaške Slatine, danas je ubjedljivo savladan i mnogo ozbiljniji protivnik, ukrajinska Politehinica.

U zatvorenom trening susretu Studenti su nadigrali Politehnicu sa visokih 86:60, a pobjeda bi vjerovatno bila i uvjerljivija da drugu polovinu zadnjeg perioda trener Vukoičić nije na parket poslao najmlađe igrače.

Vrijedi spomenuti i to da se u Sloveniji priprema i Bosnin rival iz NLB lige, KK Zadar, koji je također prije dva daan igrao trening susret sa Ukrajicima, te ih uz podršku navijača koji prate i pripremne susreta, savladao sa 88:83.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.