Bosna na Igokeu bez kapitena Rešidovića

Problemi za Studente

Bosna na Igokeu bez kapitena Rešidovića

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly sinoć su savladali KK Mladost Mrkonjić Grad rezultatom 100:73, te tako izborili finale Kupa naše zemlje u kojem će danas odmjeriti snage sa KK Igokea. 

Bosna je sinoć pružila još jednu sjajnu partiju, a ta igra i sjajna atmosfera ostala je u sjeni neugodne povrede kapitena popularnih Studenata Edina Rešidovića. 

Rešidović je nagazio na nogu jednog protivničkog igrača i odmah napustio parket. Sigurno je da neće biti u kombinaciji za duel sa timom iz Aleksandrovca. 

"Rešidović je iskrenuo zglob, a najbolje je njega pitati kako se osjeća. On je nagazio na nogu protivničkog igrača i nadamo se da je dobro. Odmah je tražio izmjenu, te je od takve povrede potrebno 48 sata da bi imali prognoze kakva je povreda", kazao je trener KK Bosna Royal Jelly Dušan Gvozdić. 

Rešidović je prošao sve omladinske selekcije KK Bosna, a imao je i angažman u Bošnjaku iz Hadžića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti