Bosna protiv Leotara u petak

Liga 8 počinje dan ranije

Bosna protiv Leotara u petak

Imajući u vidu da u subotu naša fudbalska selekcija igra “susret godine” u Belgiji, prva utakmica KK Bosna ASA BH Telecom u okviru Lige 8 igraće se u petak, s početkom u 18 sati kada u dvoranu “Mirza Delibašić” dolazi trebinjski Leotar.

Tako će Ligu 8 otvoriti Bosna i Letoar, dok ostale ekipe svoje susrete igraju u subotu, a derbi kola igraće se od 19 sati u Širokom gdje stže tuzlanska Sloboda Dita.

TV prenos susreta Bosna – Leotar nije obezbjeđen, a iz tabora domaćih pozivaju publiku da podrži ekipu i u utakmicama sa manje atraktivnim protivnicima, te opravdaju imidž Sarajeva kao velikog košarkaškog centra.

U poslijednjim danima dosta se pričalo i o finansijskim poteškoćama u kojima se "studenti" trenutno nalaze, a zbog koji su negodovali i igrači koji su ostvarili izvrstan učinak u NLB ligi. Ipak, čini se da su nesuglasice razriješene, a po informacijama koje stižu iz kluba ekipa normalno treninra i priprema se za iskušenja u domaćem prvenstvu, dok je uprava na sebe preuzela obavezu da u najskorijem roku ispuni opravdane zahtjeve igrača.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.