Bosna protiv Limometala, Čelik protiv Igokee

Osmina finala Kupa

Bosna protiv Limometala, Čelik protiv Igokee

Izvučeni su parovi osmine finala košarkaškog kupa naše zemlje. Utakmice su na rasporedu 18. januara 2011. godine, a trofej pobjednika osvojen prošle sezone u Čapljini brane košarkaši Bosne.

U osmini finala ima nekoliko izuzetno zanimljivih duela. Bosna igra protiv Limometala u gostima, Kakanj dočekuje Slobodu, Mladost ide Slaviji, a zanimljivo će biti u hercegovačkom duelu između Brotnja i Čapljine.

Čelik će u Areni ugostiti Igokeu, dok će Široki igrati u gostima protiv pobjednika duela Trilanda i Gradine. Borac Nektar je imao sreće sa žrijebom jer gostuje kod Viteza, kao i Zrinjski koji će prolaz u četvrtfinale tražiti u Prijedoru.

Parovi osmine finala:

KK Kakanj - KK Sloboda
KK Slavija - KK Mladost
KK Limometal - KK Bosna ASA BH Telecom
Pobjednik susreta KK Triland/ KK Gradina - KK Široki TT Kabeli
KK Vitez - KK Borac Nektar
KK Brotnjo - KK Čapljina Lasta
KK Čelik - KK Igokea
KK Prijedor - KK Zrinjski

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.