Bosnić objavio širi spisak, okupljanje 25. novembra
Okupljanje naše reprezentacije pod novim selektorom zakazano je u Zenici.

Novi selektor naše košarkaške reprezentacije

Bosnić objavio širi spisak, okupljanje 25. novembra

S. Mlaćo

Selektor muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine gospodin Vedran Bosnić objavio je širi spisak igrača za kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo 2019. godine u Kini.

Na spisku selektora Bosnića nalaze se sljedeća 24 imena: Adi Zahiragić, Darko Talić, Sani Čampara, Edin Atić, Amar Gegić, Haris Delalić, Almir Hasandić, Adin Vrabac, Aleksandar Lazić, Emir Sulejmanović, Ajdin Penava, Amar Alibegović, Markus Lončar, Obrad Tomić , Miralem Halilović , Nedim Buza, Tarik Biberović, Ismet Sejfić, Kenan Kamenjaš, Ibrahim Durmo, Draško Knežević, Ivan Miličević, Lazar Mutić , Njegoš Sikiraš.

Muška seniorska reprezentacija okupiće se u nedjelju, 25. novembra u hotelu Dubrovnik u Zenici.

Top Komentari

pogba69
Što nema Muse i Nurkića?
1 22
Raikkonen
Ja fakat kontam ljude koji ne vole ovu državu Bosnu i Hercegovinu pa na sve moguće načine pokušavaju da je pljuju ponize i svašta nešta ali džaba je tim DUŠMANIMA i hejterima mogu samo da cvile jadovi jer Bosne je bilo i BIĆE ZA VIJEKOVA još ali mi nisu jasni " domaći ljudi" koji isto ne mogu da podnesu nečije imenovanje za selektora ili ti što izbaci ovako neki spisak igrača i odma belaj... Nema veze ljudi i oni i ovi i sa vama i bez vas a i sa mnom i bez mene Bosne i Hercegovine će bogami biti i živjet će
21 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi