Bosnić: Samo da smo davali zicere...

Selektor bh. reprezentacije

Bosnić: Samo da smo davali zicere...

E. Škorić

Selektor bh. reprezentacije Vedran Bosnić smatra da su naši košarkaši večeras previše griješili.

Bh. reprezentacija je poražena od Grčke u Mejdanu pred punim tribinama.

"Zahvalio bih se svima, igračima, navijačima koji su bili posebni... Da se zahvalim i svima koji su bili oko mene ovih sedam-osam dana. Dali smo sve od sebe, ali nažalost smo napravili puno grešaka. Samo da smo davali zicere, rezultat bi bio drugačiji. To je razlika u igračkom iskustvu njih u odnosu na nas. Protiv slabijih ekipa te greške možda mogu da prođu, ali ne na ovom nivou protiv jedne Grčke", rekao je Bosnić nakon meča, dodavši:

"Te greške moraju biti svedene na mimum da bismo dobili Grčku. Skok kontrolisali. Postotak šuta nažalost je bio nizak. Nismo krunisali to što smo trebali. Opet, zadnja četvrtina... Karakter. Vratili smo se blizu, ali protiv ovakve ekipe to mora biti na većem nivou na cijelih 40 minuta".

Top Komentari

Rajvosa2019
Previse mali gresaka su nas kostali pobjede - a i sudije su dosta stvari svirale u korist Grka . Sta je tu je , idemo dalje
4 0
Ha_ja
Da je igrao Sani Čampara možda bi smo i pobijedili. Jedini igrač u reprezentaciji koji ima izvanredan šut za tri poena em dobro razigrava saigrače. Ovako nismo pogodili ukupno 3 trojke na cijeloj utakmici. Veliki se zaostatak ne sustiže poenima ispod koša, već trojkama i kontrama koje nismo uopšte imali.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi