Bošnjak gazi sve redom, Play Off Igman bolji od Brčkog

Bošnjak gazi sve redom, Play Off Igman bolji od Brčkog

A. Beganović

Odigrano je 6. kolo košarkaške A1 lige Bosne i Hercegovine, a do nove ubjedljive pobjede stigao je Bošnjak, koji je u Bihaću savladao istoimenu domaću ekipu (91:71).

Drugoplasirana Turbina je deklasirala Orlovik (89:39), koji je tako upisao svoj šesti ovosezonski poraz, dok je na Ilidži u duelu Play Off Igmana i Brčkog, a na kraju je slavila domaća ekipa i to tek nakon prodžetka sa 115:108).

Gradina iz Tešnja je u Vogošći bila bolja od istoimene domaće ekipe (75:67), dok je Gradina iz Srebrenika u Donjem Vakufu nadigrala domaćina (77:67).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.